PLUUM lekkers en leuks


Ik werk in het leukste winkeltje van Leiden; PLUUM! (Ook te vinden in Bussum). Het is een interieur/cadeau winkel midden in het centrum en we hebben een heel breed assortiment! We verkopen mooie interieur spullen, maar ook stationary en lekkers voor in de keuken. Leuk om spulletjes weg te geven maar een cadeautje voor jezelf kan ook geen kwaad toch? Like je de facebook pagina & Instagram al? :)

Klik HIER voor onze FB pagina
Klik HIER voor instagram

Wie weet tot snel in Leiden of Bussum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>