Binnengluren bij studenten.

Jorian-045 Jorian-047
Ik blog wekelijks voor Showhome.nl, een super leuke website vol met interieur inspiratie.
Nu ga ik eens in de maand binnengluren bij studenten. Hier maak ik een mooie foto’s en houd een klein interviewtje! Studentenkamers kunnen soms zo tof zijn! Veel studenten hebben geen groot budget en gaan dus op een creatieve manier aan de slag in hun kamers. Super leuk om te zien toch? Lijkt het je leuk dat ik ook eens langs kom om te gluren? Laat dan een berichtje achter:) Wie weet kom ik mooie foto’s maken!

Deze maand keek ik binnen bij Jan-Pieter. Een student in Haarlem dat in een prachtige studio woont. Benieuwd naar zijn studio? Klik dan HIER!

Veel kijk & lees plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>