Nieuwe foto’s!

Jorian-045 Jorian-047
Eindelijk.. ik heb mooie foto’s laten maken door lieve Juliette! Mijn profielfoto op Facebook, Instagram, blog of bij Showhome.nl waren allemaal (halve) selfies, gemaakt door mijn eigen iPhone. En nee, dat is niet echt professioneel. Twee jaar geleden ontmoette ik Juliette. Tijdens een gesprek in de winkel waar ik werk vertelde ze dat ze veel fotografeerd. Ik heb haar gevraagd of ze het leuk zou vinden om wat foto’s te maken, zodat ik die kan gebruiken voor mijn blog, facebook etc. Enthousiast kwam ze met leuke ideetjes en besloten we om gister in actie te komen! Ze fotografeerde mij eerst in een schattig straatje in Leiden en daarna zijn we (met een heerlijk zonnetje) naar een groot park gefietst. We dronken uiteindelijk nog kop thee in de zon en de middag was geslaagd!

Het resultaat is mooi geworden, ben er hartstikke blij mee!  Hier op mijn blog een aantal foto’s zodat jullie een indruk krijgen hoe de middag is verlopen! Neem een kijkje op de site van Juliette. Ze is zo goed bezig op dit moment, daar heb ik ontzettend veel bewondering voor! Prachtige foto’s zie ik voorbij komen op haar website. Talent heeft ze zeker!

Mocht je ook te gekke foto’s willen maken van jezelf of een groepje vrienden (of noem maar op), neem contact met haar op! Klik HIER voor haar website, HIER om haar te volgen op Facebook en HIER om foto’s te kunnen bewonderen op haar Instagram.

Dankjewel Juliette, voor de super leuke middag en voor de prachtige foto’s!

Klik op ‘meer lezen’ voor nog een aantal foto’s! Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>