Zin in kleur!

Ik krijg zin in kleur! Dat komt denk ik omdat de winter ‘bijna’ (maar nog niet helemaal) voorbij is. We gaan langzaam de lente in en oh wat kijk ik daar naar uit. De winter heeft ook zijn charmes hoor, maar lente is toch meer mijn seizoen. Lekker genieten van de eerste zonnestralen, mooie fleurige bloemen aanschaffen en frisse sapjes drinken. Kom maar op!

Zo heel langzaam breng ik wat kleur aan in mijn huisje. Deze te schattige mini vlaggetjes scoorde ik bij de Flyging Tiger en heb ze opgehangen in mijn slaapkamer. Staat vrolijk hé?

Meer vrolijke interieurs bekijken om inspiratie op te doen? Klik dan HIER om op mijn Pinterest te komen!  :)

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>