Stippen verslaafd?!

Stippen verslaafd? WEL NEEE, hoe kom je er bij! Oke.. stiekem is het wel een beetje waar. Op de middelbare school (dus echt al een heéleee tijd geleden) had ik al een zwak voor stipjes. En nog steeds zijn ze leuk en hip. Vooral toen ik het pakketje met mini wall stickers van ferm living binnen kreeg werd ik super blij! Mijn slaapkamermuur is nu niet meer saai, maar juist heel vrolijk! Stippen heeft gewoon iets vrolijks. Mensen weten ondertussen wel dat ik er van hou. Als ze een item, printje of iets met stippen zien zeggen ze altijd ‘dat is echt iets voor Jorian’. Ach ja, ik schaam me er niet voor! En volgens mij zijn er meer stippen verslaafde in blog/instagram wereld?

Reacties

  1. zegt

    Ik ben ook dol op stipjes! Streepjes ook, maar stipjes nog meer! Hihi. Ze zijn gewoon leuk & schattig. Mijn vriend word eigenlijk al een beetje gek van me, dus ik koop maar even geen kleren meer met stipjes haha.
    De stipjes op jou kamer zijn ook super leuk, die zou ik ook wel willen..
    Fijne avond nog! Liefs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>